PTSD Coach Psychological Help - Dopomoha
O soluție Commit Global. Află mai multe

Accesează ultimele două soluții proiectate în sprijinul refugiaților: Ce zice legea locul în care cetățenii să-și înțeleagă mai bine drepturile și obligațiile & PTSD Coach Psychological Help - asistentul tău gratuit pentru gestionarea Tulburării de stres posttraumatic (PTSD).

PTSD Coach Psychological Help

Aplicația PTSD Coach Psychological Help este asistentul tău gratuit pentru gestionarea Tulburării de stres posttraumatic (PTSD).


Ce face PTSD Coach Psychological Help?

Pune la dispoziție o varietate de resurse și instrumente concepute special pentru a sprijini persoanele cu PTSD:

  • Informații esențiale și cuprinzătoare despre PTSD;

  • Un modul de autoevaluare pentru înțelegerea simptomelor;

  • Instrumente practice pentru gestionarea disconfortului asociat stresului posttraumatic;

  • Contacte de sprijin pentru situații de criză;

  • Informații detaliate despre tratamentele profesionale disponibile.

Dezvoltată în parteneriat cu US Department of Veterans Affairs - National Center for PTSD, este disponibilă pentru Android și iOS și se adresează persoanelor vulnerabile afectate de criza din Ucraina, atât refugiaților care au găsit adăpost pe teritoriul altor state, inclusiv România, cât și persoanelor care încă se află în Ucraina. De asemenea, se adresează persoanelor aflate în situații vulnerabile, afectate de orice tip de experiență cu impact traumatizant (război, violențe, agresiuni, accidente etc.).
Adaptarea versiunii în limba română, a fost realizată împreună cu partenerii de la Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei al căror sprijin valoros și profesionist a făcut posibilă adaptarea verificată a conținutului la contextul românesc.