Distribuie - Dopomoha
O soluție Commit Global. Află mai multe

Accesează ultimele două soluții proiectate în sprijinul refugiaților: Ce zice legea locul în care cetățenii să-și înțeleagă mai bine drepturile și obligațiile & PTSD Help - asistentul tău gratuit pentru gestionarea Tulburării de stres posttraumatic (PTSD).

Distribuie conținutul dopomoha.ro acolo unde este cea mai mare nevoie de el

Descarcă posterul de aici, printează-l și afișează-l în locuri pe unde trec mulți oameni care vin din Ucraina sau în locuri aglomerate (vitrine de magazine, panouri de afișaj, scări de bloc).

Descarcă pliantul de aici, el conține informațiile generale prezentate în DOPOMOHA.RO. Poți distribui pliantele oriunde mergi, în magazine, mijloace de transport în comun, parcuri etc.

● Pentru ajutor juridic, găsești aici mai multe informații și o listă cu numerele avocaților care îți pot oferi sprijin.

Vezi ghidul cu expresii uzuale din limba română, traduse în limba engleză și limba ucraineană.

Ghid de expresii uzuale

Sprijin de Urgență

Ai nevoie de orice fel de resurse, alimente, produse, îmbrăcăminte, corturi, transport sau voluntari sau vrei să pui la dispoziție oricare dintre cele de mai sus. Intră pe Sprijin de Urgență!

Solicită sau oferă resurse

Un Acoperiș

Ai nevoie de sprijin în a găsi cazare temporară sau vrei să pui la dispoziție un spațiu pentru a ajuta persoanele vulnerabile care vin acum în România. Intră pe Un Acoperiș!

Caută sau oferă cazare