Sprijin pentru ucrainenii din România și refugiații din țări terțe - Dopomoha
O soluție Commit Global. Află mai multe

Dacă te adăpostești din calea războiului din Ucraina, poți accesa sprijin financiar din partea UNHCR. Detalii aici.

Sprijin financiar

Dacă ai fugit din Ucraina la data de 24 februarie 2022 sau ulterior și ai rămas în România pentru cel puțin 7 zile, poți solicita asistență financiară în numerar din partea UNHCR.

Oferă Sprijin

Vrei să oferi alimente, produse, îmbrăcăminte, corturi, transport sau vrei să voluntariezi pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili?

Sanatate

Dacă ai nevoie de asistență medicală specializată, suferi de o boală cronică sau de o boală rară, află unde poți solicita ajutor.

Cazare

Ai nevoie de sprijin în a găsi cazare temporară sau vrei să pui la dispoziție un spațiu pentru a ajuta persoanele vulnerabile care vin acum în România. Intră pe Un Acoperiș!

Joburi

Cauți un loc de muncă? Află cum și unde poți găsi oportunități de angajare.

Call-center

În funcție de nevoile tale, apelează unul dintre call-center-urile specializate. Astfel poți primi acces la resurse, informații și sprijin dedicat, indiferent care ar fi problemele pe care încerci să le soluționezi.

Asistență juridică

Asistență juridică pro bono pentru refugiații ucraineni din România și alte țări.

Transport

Dacă ai nevoie de transport sau de asistență tehnică de urgență pentru mașină în situații dificile află aici cum poți beneficia de ajutor.

Învață limba română

Află unde poți învăța gratuit limba română și găsește câteva expresii uzuale traduse în limba engleză și limba ucraineană.

Sprijin pentru consumatorii de droguri

Dacă ai consumat droguri și ai nevoie de sprijin, caută aici serviciile care te pot ajuta.

Servicii traduceri

CNRR în parteneriat cu Danish Refugee Council oferă servicii de traduceri în limba ucraineană și rusă. Cererile de interpretare sunt preluate pe bază de programare la numărul de telefon 0765054763.

Sprijin de Urgență

Ai nevoie de orice fel de resurse, alimente, produse, îmbrăcăminte, corturi, transport sau voluntari sau vrei să pui la dispoziție oricare dintre cele de mai sus. Intră pe Sprijin de Urgență!

Solicită sau oferă resurse