Sprijin pentru ucrainenii din România și refugiații din țări terțe - Dopomoha
O soluție Commit Global. Află mai multe

Accesează ultimele două soluții proiectate în sprijinul refugiaților: Ce zice legea locul în care cetățenii să-și înțeleagă mai bine drepturile și obligațiile & PTSD Help - asistentul tău gratuit pentru gestionarea Tulburării de stres posttraumatic (PTSD).

Oferă Sprijin

Vrei să oferi alimente, produse, îmbrăcăminte, corturi, transport sau vrei să voluntariezi pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili?

Sănătate

Dacă ai nevoie de asistență medicală specializată, suferi de o boală cronică sau de o boală rară, află unde poți solicita ajutor.

Cazare

Ai nevoie de sprijin în a găsi cazare temporară sau vrei să pui la dispoziție un spațiu pentru a ajuta persoanele vulnerabile care vin acum în România. Intră pe Un Acoperiș!

Joburi

Cauți un loc de muncă? Află cum și unde poți găsi oportunități de angajare.

Educaţie

Drepturile la educație în România pentru ucraineni. Informații despre modalitatea de înscriere a copiilor la școală, grădiniță sau activități extrașcolare. scoli ucrainene din Romania.

Call-center

În funcție de nevoile tale, apelează unul dintre call-center-urile specializate. Astfel poți primi acces la resurse, informații și sprijin dedicat, indiferent care ar fi problemele pe care încerci să le soluționezi.

Asistență juridică

Asistență juridică pro bono pentru refugiații ucraineni din România și alte țări.

Transport

Dacă ai nevoie de transport sau de asistență tehnică de urgență pentru mașină în situații dificile află aici cum poți beneficia de ajutor.

Cursuri de limbi străine și activități

Lista cursurilor de limbi străine și activități gratuite pentru refugiații ucraineni în România. Pentru copii și adulți.

Sprijin pentru consumatorii de droguri

Dacă ai consumat droguri și ai nevoie de sprijin, caută aici serviciile care te pot ajuta.

Servicii de sănătate mintală pentru refugiații din Ucraina

Dacă ai nevoie să discuți deschis despre trauma cauzată de război și cum poți gestiona mai ușor efectele asupra stării de bine și sănătății tale mintale, află unde poți solicita sprijin.

Harta organizațiilor care ajută refugiații din Ucraina

Folosind harta online creată de UNHCR, puteți găsi o listă cu organizațiile care oferă diverse tipuri de asistență refugiaților din Ucraina.

Integrarea refugiaților din Ucraina în România

Aflați mai multe despre procesul de integrare a refugiaților din Ucraina în România.

Sprijin de Urgență

Ai nevoie de orice fel de resurse, alimente, produse, îmbrăcăminte, corturi, transport sau voluntari sau vrei să pui la dispoziție oricare dintre cele de mai sus. Intră pe Sprijin de Urgență!

Solicită sau oferă resurse