Locuri de muncă pentru refugiații din Ucraina în România - Dopomoha
O soluție Commit Global. Află mai multe

Dacă te adăpostești din calea războiului din Ucraina, poți accesa sprijin financiar din partea UNHCR. Detalii aici.

Locuri de muncă în România pentru refugiații din Ucraina

Căutare de locuri de muncă pe platforma Jobs4Ukraine

Jobs4Ukraine va ajuta persoanele afectate de războiul din Ucraina să-și recapete stabilitatea financiară cu acces ușor la oportunități de angajare în străinătate și acces la distanță printr-o platformă gratuită.


Servicii gratuite oferite cetățenilor ucraineni pentru integrarea pe piața muncii din România

Cauți un loc de muncă? În condiții de siguranță. Legal. Gratuit,

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), prin structurile sale teritoriale, oferă cetățenilor ucraineni înregistrați în evidențele instituției mai multe servicii gratuite.


Platforma online BestJobs pentru căutarea unui loc de muncă

BestJobs este o platformă pentru căutarea locurilor de muncă. Pentru ca navigarea pe platformă să decurgă cât mai ușor, anunțurile la care pot aplica persoanele venite din Ucraina sunt marcate cu pictograma drapelului ucrainean.


Platforma Adecco

Platforma Adecco îi ajută pe ucraineni să-și găsească locuri de muncă. Pentru confortul vizitatorilor, site-ul funcționează în două limbi - limba ucraineană și engleză.


Asistență în căutarea unui loc de muncă oferit de Ateliere Fără Frontiere

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF) este o organizație neguvernamentală care ajută la integrarea persoanelor vulnerabile. Ateliere Fără Frontiere oferă asistență în găsirea unui loc de muncă pentru refugiații din Ucraina. Cererile se pot depune pe email: cariere@atelierefarafrontiere.ro